Over

Wij zijn een enthousiaste onderneming die u kan voorzien in uw wensen op het gebied van licht & geluid. Bent u op zoek naar een meedenkend bedrijf waarbij u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de geluid en licht voorziening op uw evenement? Dan is de #MarkMusic.eu de ideale partner om mee samen te werken.

Naast de energie waarmee uw feest verzorgt wordt gebeurt dit ook met uiterst professionele apparatuur. Alleen de beste producten worden gebruikt om uw evenement tot een succes te brengen.

Curriculum Vitae

Wat begon met een voorliefde voor muziek, op de slaapkamer, is uitgegroeid tot een enthousiast bedrijf die zich in zet voor uw evenement.

Eerst werd er op de slaapkamer muziek gedraaid, steeds werd er meer geïnvesteerd in apparatuur. Toen bleek dat ik de feeling had om te kunnen draaien. Ik ben bij één van de collega dj’s langs gegaan om te vragen of ik eens een avondje er bij kon staan. Uiteindelijk heb ik bijna de hele avond gedraaid onder toezicht van deze resident.

Op een zeker moment wist ik dat ik technisch kon draaien en dat ik het publiek kon vermaken. Vanaf dat punt heb ik besloten om professioneel te gaan en de bijbehorende spullen te gaan kopen. hier heb ik goed aan gedaan.

Ik mocht steeds vaker draaien. Maandelijks stond ik in de #Mi Amigo in Den Briel. Het publiek in de #Mi Amigo heeft een leeftijd van rond de 35 jaar. De mensen willen diverse stijlen muziek horen, deze diversiteit van muziekstijlen krijgt het publiek dan ook te horen.

De organisatie van #Pancake Beats heeft mij het vertrouwen gegeven om resident te worden op hun maandelijkse feest. Hier komen maandelijks tussen de 300 en 400 mensen op af. Tot op heden verzorgt #MarkMusic.eu hier de muziek. Ik zelf DJ of één van mijn relaties die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd zal hier de dj zijn.