Diensten

Drive-in

Met onze drive-in show kunnen wij uw volledige evenement verzorgen. Hierbij nemen wij veel werk uit handen waardoor u zich op andere zaken kan richten. Wij verzorgen de mensen, licht, geluid en entertainment. Wanneer u uw eigen inbreng kwijt wilt is hier altijd ruimte voor. Wilt u alleen geluid, of alleen licht, wij verzorgen het voor u.

Dj’s

Het aanbod Dj’s is veelzijdig. Wanneer u uw evenement tot een succes wilt maken is het belangrijk om de juiste personen achter de knoppen te zetten. Wij doen er dan ook verstandig aan om in overleg een Dj te regelen, deze zal dan perfect passen in uw situatie.

Naast dat we bij MarkMusic.eu Technisch goed kunnen mixen kunnen wij zeer goed in spelen op het publiek. In dit vakgebied wordt nog wel eens vergeten dat je er voor een klant staat en niet voor jezelf. Het doel is altijd om het publiek het zich naar haar zin te maken.

De dj’s zijn in 3 typen te noemen

  • De Allround dj, deze draait wat u wilt. Hij zal alles kunnen draaien waarbij hij de zaal zal aanvoelen en in kan spelen op het publiek. Werkt voor zowel jong als ouder publiek uitstekend.
  • De entertainer, een echte entertainer kan iedereen op de dansvloer krijgen. Deze mannen zijn geweldig met de microfoon. Door op een slimme manier zelf de voice over van de avond te spelen krijgen zij iedereen in de juiste stemming.
  • House/dance dj, het aanbod in House en Dance dj’s is groot. Hierbij worden de modernste tracks gedraaid waar goed op gedanst moet worden. Ideaal voor een jeugdige avond.

Entertainment

Bij een evenement hoort de juiste entertainment. Wij werken samen met partners binnen verschillende werkgebieden. Entertainment is altijd op aanvraag. Via ons netwerk kunnen uw wensen altijd gerealiseerd worden.

Enkele voorbeelden van ons aanbod in entertainment diensten zijn hier onder te vinden.

  • Vuurspuwen
  • Stelten lopen

Licht

Verlichting maakt of breekt een avond. Het is afhankelijk van het type feest en budget wat voor verlichting er op een evenement komt te hangen. Vaak valt het licht niet op maar als het er niet is dan mis je het. Naast de eenvoudige lichtshow voor bij een drive-in show kunnen wij een uitbundige lichtshow verzorgen waarbij dit het middelpunt van de avond zal zijn.

Ontwerpen

Om een goed beeld te krijgen van de ideeën die wij voor u verzinnen kunnen wij een 3D model maken van de opstelling. Zo zullen ideeën makkelijker uitgewerkt kunnen worden en worden eventuele fouten in de opstelling al in een vroeg stadium ontdekt waardoor daar al vroegtijdig op ingespeeld kan worden. hier onder een korte inpressie van 2D & 3D ontwerpen van uitgevoerde evenementen.