Mixtapes

De Mixtapes van Mark van der Lely zijn tegenwoordig beschikbaar om onbeperkt te downloaden. Deze mixtapes zijn gratis, er wordt op geen enkele manier geld verdiend met het maken en delen van deze mixtapes. U mag deze mixtapes daarom alleen privé gebruiken.

U kunt de mixtapes los zien van het bedrijf MarkMusic.eu. De muziekstijl van de mixtapes is HARD. Een stijl die u niet altijd verwacht bij een Drive-in Dj. Daarom houden we dit ook strikt gescheiden. MarkMusic.eu is goed in het aanvoelen van sfeer en weet als geen ander wat er op een feest gedraaid moet worden. MarkMusic.eu weet ook wat mensen willen horen als ze sporten, in de auto zitten of zin hebben om even keihard te knallen. Daarom maakt Mark van der Lely al meer dan 8 jaar deze Mixtapes.

Hier onder de Mixtapes die in de afgelopen 8 jaar zijn uitgebracht. ze zijn allemaal te downloaden via de ´´MEGA´´ website en via de ´´Mega´´ app.

Download

#Mixtape 23 


#Mixtape 22

#Mixtape 21

 

 Let op!!

Onder geen voorwaarde mag er geld verdiend worden met deze Mixtapes. Markmusic.eu stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele auteursrecht schendingen. Wanneer er toch sprake is van het schenden van auteursrechten vragen wij u om contact op te nemen via info@markmusic.eu we zullen dan tot een passende oplossing komen.