Merken

Bij #MarkMusic.eu werken wij alleen met de beste merken. Door het gebruik van de beste merken wordt er niet bespaard op de kwaliteit van uw evenement.

Pioneerpioneer logo

Pioneer is al jaar en dag de standaard voor de moderne dj. Op alle grote evenementen wordt uitsluitend Pioneer gebruikt. Dit is tekenend voor de kwaliteit van het merk.

Bij MarkMusic.eu zijn de cd spelers en mengtafels van het merk Pioneer.

JBLjbl logo

JBL is commercieel een bekend merk. De professionele kant van JBL is voor u misschien minder bekend terrein. JBL staat in de top 3 van kwalitatief meest hoogwaardige merken als het om geluid gaat. Naast het kraakheldere geluid dat de speakers produceren is het een fijn merk om mee te werken. De installatie van de geluidssets is binnen enkele minuten gebeurd.

Veelal wordt er gebruik gemaakt van een actieve geluidsset. Hierbij is het voordeel dat de versterker in de speaker zelf zit waardoor er weinig kabels vereist zijn. De speaker en versterker zijn perfect op elkaar afgestemd waardoor overbelasten vrijwel onmogelijk is. De actieve geluidsset kan eenvoudig evenementen van 100 tot 500 mensen aan (binnen of buiten).

Bij evenementen waarbij meer vermogen benodigd is wordt er een passieve JBL set geplaatst. De passieve set heeft een externe versterker. Tot 800 personen kan de set prima uit de voeten.

Electro VoiceEV logo-Matte

Electro Voice (EV) is een merk volledig gericht op de professionele markt. Voor de consument is het een minder bekend merk. Dit neemt niet weg dat het een geweldig merk is. Met de grote vermogens die wij tot onze beschikking hebben is het mogelijk om evenementen te organiseren waarbij meer dan 2000 mensen komen.

Martin24_martin_logo_pos

Martin is een merk waarbij kwaliteit en gebruikersgemak gebundeld zijn. Qua effecten is Martin uitermate geschikt voor drive-in shows. Door de eenvoudige bediening en installatie kan iedereen er mee werken. Martin maakt Rookmachines, Moving heads, Scanners en nog veel meer lichteffecten. Naast de hardware die direct de effecten verzorgen maakt Martin ook de hardware om alles aan te sturen.