IP Camera

Een IP camera is een digitale video camera die zijn beelden via het Netwerk streamt. de beelden kunnen overal ter wereld via Wifi/3G/4G worden bekeken.

Wij gebruiken het merk Foscam. Foscam is een merk dat weet wat de gebruiker wil. De camera’s zien er stijlvol uit en de software is intu├»tief.

Met de gratis Apps van Foscam kunt u de beelden op uw tablet of smartphone bekijken

IOS:

Camera App (zoek in de Apple Appstore op “Foscam”)

Netwerk video recorder (zoek in de Apple Appstore op “Foscam NVR”)

Android:

Camera App 

Netwerk video recorder App

 

3 Segmenten

Wij hebben de camera’s en NVR’s verdeeld in 3 segmenten. Hiermee zorgen we er voor dat u niet in het brede aanbod hoeft te zoeken naar wat u nodig heeft. Elk segment heeft zijn eigen voordelen.

Essential

De essential producten zijn van goede kwaliteit. Door de goede prijs/kwaliteit verhouding weet u dat u zeker geen miskoop zult doen. Om beter bekend te worden met de producten die wij leveren is het essential segment uitermate geschikt. 

Standard

De naam verklapt het al. Het Standard pakket is een pakket waar een goede beeldkwaliteit en functionaliteit wordt gewaarborgd terwijl de prijs in het middensegment ligt. Binnen het Standard segment stellen wij hoge eisen wat betreft beeldkwaliteit en functionaliteit. 

High-end

Alleen de beste producten vallen binnen dit segment. Waar het Essential en Standard segment ophoud gaat het High-end segment verder. De beste kwaliteit is goed genoeg voor het High-end segment. Met onze ervaring hebben we beste producten kunnen selecteren en in het High-end segment geplaatst.

                                          Baby Monitor 

                                        Bullet Camera

 

 

 

 

 

 

 


[wpforms id=”630″ title=”true” description=”true”]