Events

Referenties

Hier onder een aantal referenties van de feesten die Markmusic.eu verzorgd. Staat uw type evenement er niet bij kunt u altijd contact op nemen om te checken of wij iets voor u kunnen betekenen

Traktorpulling Oudenhoorn

Naast de standaard Drive-in Show van MarkMusic.eu kunnen wij ook complete evenementen voorzien van geluid. We hebben Ervaren mensen die overal in thuis zijn. Of het nu gaat om een privé party of een evenement zoals de traktorpulling Oudenhoorn, MarkMusic.eu kan het!

Als voorbereiding proberen wij de klant zo veel mogelijk te betrekken bij de opzet. zo zijn er een aantal scenario’s besproken. Aan de hand van een gesprek aan tafel komt er een plattegrond zoals hier onder voort.

Bekijk in het menu het tabblad Diensten voor de overige diensten voor het laten maken van een Plattegrond.

Plattegrond 02

Schuurfeest poldervaart

Zaterdag 5 juli was het weer zo ver. Schuurfeest Poldervaart. Het gezamenlijke schuurfeest van PJ Putten & PJ Voorne samen.

2014-07-04 21.42.17-1

Omdat het schuurfeest dit jaar samen viel met de kwartfinale van het WK in Brazilië is er voor gekozen om een groot scherm op te hangen met de wedstrijd.2014-07-06 01.55.02-1

Tussen de rustperiodes van de wedstrijd hebben wij er een super sfeer kunnen creëren door  leuke muziek te draaien. Tijdens de penaltyserie is er continu muziek gebleven gekoppeld aan het succes waarin Oranje zich bevond. Bij de beslissende redding van Krul ging het dak er vanaf en hebben we er zolang als het duurde een super avond van kunnen maken.

Voetbal & booth-1

We hebben veel positieve reacties gekregen op de originele Dj Booth maar vooral de sfeerverhogende muziek opbouwend naar DE climax!

Om het idee goed over te kunnen brengen op de klant kunnen wij plattegronden maken maar ook 3D modellen van de opstelling zoals deze uitgevoerd gaat worden. kijk in het menu op tabblad Diensten voor de diensten wat betreft ontwerp.

005 Schuurfeest Poldervaart Opstelling licht-1

Koningsdag afsluiting Abbenbroek

2014-04-26 21.56.37-1

Voor het derde jaar op rij sluiten wij de feestelijke koninginendag af in de

Abbenbroekse kroeg. Dit jaar was het voor het eerst Koningsdag maar dat maakte het niet minder gezellig. Na een vermoeidende feest dag voor de bezoekers is het belangrijk dat de mensen het naar hun zijn blijven houden aan het einde van de avond. Markmusic.eu is hier wederom in geslaagd. De kroeg was vol en de mensen stonden continu op de dansvloer. Het jaarlijks mogen terugkeren is een compliment op zich.

Koningsnacht Drenkwaard

De nacht voor Koninginendag is al jaar en dag een feestavond in zuidland. Dit jaar heeft Markmusic.eu zich kunnen bewijzen als partner voor het organiseren van deze feestavond.

De Primeur voor Koningsnacht was voor Markmusic.eu. Wij verzorgde hier het licht, podium en het sublieme geluid. De organisatie en de gasten waren zeer te spreken over de avond. Het werk rond licht & geluid hebben wij volledig uit handen genomen waardoor iedereen zich kon concentreren op andere zaken.

De jeugd uit zuidland en omstreken heeft zich prima kunnen vermaken. De minimum leeftijd was 15jaar maar de mensen van +25 hebben zich prima kunnen vermaken.

2014-04-25 21.53.16-1-2

Schuurfeest

Zaterdag 15 Maart 2014 verzorgde MarkMusic.eu het licht & geluid voor het schuurfeest. Met subliem geluid en spectaculair licht hebben we er een geslaagd feest van kunnen maken. Het uitbundige podium zag er indrukwekkend uit. De water tanks werden met computergestuurde verlichting verlicht. Door de avond heen konden de vaten voor mooie effecten zorgen.

SAM_0847

Whitenezz

Whiteness #1 Witte Huys

Whitenezz is een evenement georganiseerd voor de jongeren uit omgeving Bernisse. 3 dj’s verzorge de muziek. Markmusic.eu heeft één van deze dj’s verzorgd. Van 00:00 uur tot 01:30 uur Verzorgde Marmusic.eu de muziek. Naast de commerciele muziek was er een ruim aanbod van dansbare house & Latin House.

Review organisatie

“Afgelopen 23 Novemeber 2013 stond om 00:00-01:30 Mark lely van MarkMusic.eu als DJ bij Whitenezz. De meeste gasten vonden Mark Lely de Beste DJ van de avond. Ze zeiden tegen de organisatie dat hij precies weet wat de mensen willen horen en daar door lekkere muziek draait. Kort samen gevat hij is een goede DJ en weet precies wat de mensen willen.”

 

Terugkerend Evenement #PancakeBeats

Pancake Beats

Zeer regelmatig wordt #PancakeBeats georganiseerd. Dit is een feest voor de jeugd uit Bernisse en omstreken. Hierbij verzorgt #MarkMusic het geluid, & de DJ. Hierbij zal de dj de nieuwste muziek draaien en de juiste muziek kiezen om er een geslaagd feest van te maken.

PAF

2013-09-01 02.11.26-1

PAF is een jaarlijks feest waarbij een uitgebreide vriendengroep van rond de 100 vrienden een feest houden. Hierbij heeft MarkMusic.eu het Licht en geluid verzorgd. Eén van de twee DJ’s werd door MarkMusic.eu geleverd. De twee aanwezige Dj’s hebben over om en om muziek gedraaid.

Privé party

DSC_0500-1

MarkMusic.eu verzorgd qua entertainment uw volledige feest. Dit gebeurde ook bij de broers Tom en Ivan, deze jongens zijn beide jarig gewees. Voor MarkMusic was dit een spannende maar geslaagde uitdaging. Naast de verjaardagen van de jongens was het ook een feest ten behoeve van de verhuizing van de hele familie van Tom en Ivan. Hierbij kwam jong publiek en ouder publiek. Om het tot een geslaagd feest te maken is het belangrijk voor ieder wat wils te draaien. Naast de positieve reacties van de jongeren zijn ook door het oudere publiek de complimenten over gebracht.